Laser game trošku jinak

Dáváte přednost spíše akčním hrám před těmi stolními? Raději si zažijete nějakou tu dávku adrenalinu na vlastní kůži než jen prostřednictvím monitoru počítače u hraní her? Tak to jste si jistě už vyzkoušeli paintball nebo třeba laser game. Pokud se vám tato zábava obzvláště zalíbila mám pro vám dobrou zprávu! Laser game se dělí na několik dalších podtypů, které rozhodně musíte vyzkoušet! Většinou zůstává stejný základ, a to tedy to, že se společně s přáteli naháníte s laserovými pistolemi po herní aréně a vaším cílem je porazit vaše protivníky. Odlišnosti ale spočívají například v obtížnosti nebo přidaným úkolům, které musíte ještě navíc plnit. Tak je tomu i u Graffiti.
DSC_0201

Jak už jste tedy jistě pochopili jedná se o druh laser game. Na úvod je vhodné říci, že se jedná o druh určený především pro menší počet hráčů. Nemusíte se ale rozhodně obávat toho, že byste se začali brzy nudit! Spíše naopak. Hra je složitější v tom, že se nechráníte štíty (vaše zasažení je tak mnohem jednodušší) a jako navíc si ještě musíte značkovat arénu. To znamená, že body ve hře dostáváte, jak za zasažení soupeře, tak za to, že si každý hráč sám za sebe označuje místa v aréně k tomu vyhrazená. Úkolem protihráče je potom vyhýbání se zásahu a přeznačkování těchto bodů. Další bonusové body se totiž ještě odvíjí od toho, jak dlouho se vám podaří si své body udržet, než si je přivlastní někdo jiný. No posuďte sami, není tato hra pro vaší adrenalinovou duši přímo pohlazením?

billboard-right
Až příště tedy nebudete vědět, co s kamarády podniknout, rozhodně neváhejte a najděte si nejbližší arénu. Velkou výhodu představuje také pohyb, který svému tělu během hry dopřáváte. Z tohoto důvodu jsou tyto druhy zábavy vyhledávány stále více osobami, které vykonávají sedavá zaměstnání a jejich relaxem by tak při tomto sedavém způsobu života měla být tělesná aktivita. Zároveň také můžou z hlavy alespoň na chvíli vypustit nahromaděný stres a starosti. Skvěle se tak dá skloubit čas s kamarády, na které vám nezbývá tolik času, a odpočinek.